75 jaar bevrijding van Nederland

Wat houd bevrijding in? Veel Nederlanders zijn geboren na de 2de wereld oorlog. De mensen die de 2de wereld oorlog hebben ervaren worden steeds ouder en minder in getal. Gelukkig blijven we er in Nederland elk jaar stil bij staan, oorlog, verzet en bevrijding. Een tijd die we willen voorkomen, voorkomen door in eerste instantie je eigen gedrag. Dit vraagt niet alleen tolerantie naar de mede mens, maar vooral interesse en een beetje liefde naar elkaar. De oorlog, het verzet en de bevrijding waren bloederig en de haat verteerde de partijen. Nu, 75 jaar na de bevrijding kan en mag je zelf de keuzes maken. Vrijheid kies je door met interesse en een glimlach naar je medemens te kijken!

Bevrijdingsbier (UITVERKOCHT)
Samen Eten en Drinken verbroederd mensen. De passie die het koken me zich mee brengt, de smaak van het eten en de variatie aan gespreksonderwerpen zorgt ervoor dat mensen iets van elkaar zien en in gesprek komen met elkaar. In meerdere godsdiensten word een bepaalde periode begonnen of afgesloten met een maaltijd. Ook in het dagelijks leven staan maaltijden centraal, in gezinnen, vriendengroepen en zaken relaties, een goede maaltijd smaakt naar meer. Wat er geschonken en gedronken word bevorderd ook de sfeer. In Nederland word een fris glas water soms ondergewaardeerd, maar hoogwaardig drinkwater uit de kraan is wereldwijd gezien een luxe. Nog veel luxer en speciaal gebrouwen voor het 75ste bevrijdingsjaar is het biertje “Vrij Leven” van Hert Bier. Een bier dat door alle restricties die de Covid-19 periode met zich meebrengt waarschijnlijk wat minder gezamenlijk gedronken kan worden, maar door de design van de fles, de smaak en de boodschap verbindend werkt.

“Vrij Leven” UITVERKOCHT. 
De samenwerking van Hert Bier uit Putten en Heinen Delfts Blauw resulteerde in een speciaal oranje bier in een Delfts Blauwe fles met accenten die verwijzen naar het typisch Nederlandse erfgoed. De mooie fles is een blikvanger! Mooi om zelf te hebben, of om als cadeau op te sturen naar een familielid, vriend of collega waarmee je hem graag samen gedronken zou hebben. De opvolger van Vrij Leven, SPECIAAL LEVEN, word halverwege november 2020 gelanceerd!!

Bierkado.nl verzorgt voor u het versturen, daarnaast kan er een persoonlijke boodschap worden ingevuld die meegestuurd word.  Hert Bier bestellen? Ga snel naar: BESTELLEN