Het is momenteel niet mogelijk om een abonnement te bestellen

Bierabonnement

Wij bieden bieren aan in bierpakketten. Het pakket is gevuld met streekbieren. Natuurlijk zoeken wij altijd naar nieuwe bieren voor ons assortiment. Daarom bieden we dus ook bierabonnementen aan.  Bij het afsluiten van het abonnement krijg je iedere 2 maanden een bierpakket toegestuurd met 10 flesjes, 5 heerlijke streekbieren, 2 flesjes per smaak. De verzending is in de prijs meegenomen, de prijs is wat je betaald zonder extra kosten.

Ons verhaal

Bierkado.nl is opgericht door Thijs. Die niet alleen mensen blij wilde maken met een ontdekkingsreis binnen de wereld van speciaalbier. Maar ook om het ambacht van bier brouwen online te vertegenwoordigen. Onze liefde voor ambacht en voor bier zijn bepalend geweest voor de start van Bierkado. We genieten van kleinschalige mooie producten die dus op een ambachtelijke wijze zijn geproduceerd. Dit geldt voor alle speciaalbieren die wij in ons assortiment hebben. Het zijn allemaal streekbieren met een verhaal, gebrouwen door gepassioneerde brouwers.

Bierkado is een cadeau voor liefhebbers, voor bourgondiërs, voor mensen die met niet al te veel moeite een uniek en origineel cadeau willen geven. Wij vinden ambacht en kleinschaligheid ook erg belangrijk. Dat zie je terug in ons aanbod. Sterker nog; dat proef je!

Streekbier in jouw bierpakket

We hebben bewust gekozen voor lokale bieren ofwel streekbier. Dit maakt dat we persoonlijk contact met de brouwers kunnen onderhouden en dat we kleinschalige bieren kunnen aanbieden.


 #bierkado

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.