Onze service:

GRATIS VERZENDING!
Ontdek nieuwe kleine brouwerijen
Flexibel opzegbaar
Proefformulier om ervaring vast te leggen
Elke twee maanden een nieuwe regio
Ontvang eerste pakket binnen een week
Ontvang tweede pakket binnen 6 tot 10 weken

Keuze uit:

10 flesjes | € 27,99 per 2 maanden |

10 flesjes | € 28,99 eenmalig |

Subtotaal:
0,00 incl. btw.

Ons verhaal

Bierkado.nl is opgericht door Thijs, die niet alleen mensen blij wilde maken met een ontdekkingsreis binnen de wereld van speciaalbier, maar ook om het ambacht van bier brouwen online te vertegenwoordigen. Onze liefde voor ambacht en voor bier zijn bepalend geweest voor de start van Bierkado. We genieten van kleinschalige mooie producten die op een ambachtelijke wijze zijn geproduceerd. Dit geldt voor alle speciaalbieren die wij in ons assortiment hebben. Het zijn allemaal streekbieren met een verhaal, gebrouwen door gepassioneerde brouwers.

Zo startte Bierkado. Bierkado is een cadeau voor liefhebbers, voor bourgondiërs, voor mensen die met niet al te veel moeite een uniek en origineel cadeau willen geven. Wij vinden ambacht en kleinschaligheid erg belangrijk. Dat zie je terug in ons aanbod. Sterker nog; dat proef je!

Streekbier in jouw bierpakket

We hebben bewust gekozen voor lokale bieren ofwel streekbier. Dit maakt dat we persoonlijk contact met de brouwers kunnen onderhouden en dat we kleinschalige bieren kunnen aanbieden. Op het moment dat een biertje op meerdere plekken beschikbaar komt, is dat voor ons het moment om dit bier niet meer in ons bierpakket aan te bieden.

 


 #bierkado