Bierpakket bezorgen

Belgisch bierpakket als cadeau

7-2-2019

Een Belgisch bierpakket als cadeau

Bij Bierkado.nl verkopen we alleen bijzondere speciaal biertjes. Elke twee maanden gaan wij op zoek naar nieuwe bieren voor ons assortiment. De speciaalbieren halen we bij kleine ambachtelijke brouwerijen. Deze brouwerijen kunnen zowel in Nederland als in het buitenland zitten. Een goed voorbeeld van het buitenland is Uiteraard België. Een Belgisch bierpakket kun je bij Bierkado.nl kopen.

In België hebben ze een grote variatie aan verschillende bieren. De bieren die wij in België halen komen ook van kleine ambachtelijke brouwerijen.

Uniek Belgisch speciaalbier

Bij Bierkado.nl vinden we het erg belangrijk dat we alleen unieke Belgische bieren aanbieden. Als je een Belgisch biertje bij elke supermarkt zou kunnen kopen is het niet meer bijzonder. Daarom bieden we deze specifieke biertjes niet aan, dit is namelijk niet exclusief. Als je een pakket koopt bij Bierkado.nl (Bekijk ook de pagina bier als origineel cadeau) ontvang je een pakket met alleen unieke bieren. Op deze manier heb je altijd een bijzonder bierpakket in handen. 

Westvleteren Belgisch speciaalbier

Aan wie geef je een Belgisch bierpakket?

Onze bierpakketten zijn voor de echte liefhebbers van bier. Het is voor de mensen die echt iets speciaal willen drinken. Mensen die geen interesse hebben in bier van grote merken die je niet in de supermarkt kunt kopen. Alle biertjes in onze pakketten zijn uniek en met passie gebrouwen. Wij hebben geen specifiek pakket met bieren uit België. Dit komt omdat wij iedere twee maanden bier halen uit een bepaalde streek.

Over Bierkado.nl

Bierkado is in 2015 opgericht. Wij zijn erg trots op de behaalde resultaten tot nu toe. Vooral omdat we merken dat onze klanten echt blij zijn met de pakketten. Bovendien hebben we een uniek concept dat aanspreekt. Onze klanten gelukkig, wij gelukkig.