Bier online bestellen bij Bierkado.nl

Bij Bierkado.nl verkopen bierpakket met jou persoonlijke boodschap. De lokale bieren die Bierkado.nl verkoopt zijn zo uniek dat deze allen te vinden zijn in de een lokale supermarkt of slijterij. Bierkado.nl zorgt ervoor dat dit lokale heerlijke bier in heel Nederland gedronken kan worden. Door de Corona crisis bezoeken mensen elkaar minder. Daarom maakt Bierkado.nl jouw leven als bierliefhebber wat makkelijker. Bij ons kun je bier online bestellen en laten bezorgen aan huis. Zo kun je familie, vrienden, collega’s en bekenden toch verrassen met een borrel! https://bierkado.nl/bestellen/

Een bierpakket als Kado bezorgen

Vanwege al de restricties in de Covid -19 crisis is het persoonlijk geven van een kado soms niet meer mogelijk. Bierkado.nl faciliteert in deze tijd nog beter om een leuk bier cadeau met een persoonlijke boodschap te laten bezorgen. Verras hem of haar dan met een uniek bierpakket, je persoonlijke boodschap met foto, op de geselecteerde bezorgdag. De bierpakketten zijn online verkrijgbaar op onze website.

Bezorging verzorgd door PostNL

Bierkado.nl laat de bierpakketten bezorgen door PostNL. Bij de bestelling van een bier cadeau kunt u zelf een datum van bezorging kiezen. Bierkado.nl verzend de pakketten via PostNL. PostNL bezorgt de pakketten op maandag tot en met zaterdag, met uitzondering van nationale feestdagen.  De dag voor de uitgekozen bezorgdatum word een track en trace code opgestuurd naar het door u opgegeven mail adres met daarin de gegevens van de levering en de verwachte tijd.

Meer informatie over PostNL en het bezorgen van de pakketten kan gevonden worden op de website van PostNL

https://www.postnl.nl/ontvangen/pakket-ontvangen/

Op het moment geeft PostNL de volgende informatie:

Het is drukker dan normaal door de coronamaatregelen en extra bestellingen. Sommige pakketten zijn langer onderweg. We doen ons best om alles zo snel mogelijk te bezorgen.