bierabonnement

Wat is het Bierabonnement?

19-4-2016

Nieuw: Het Bierabonnement van Bierkado.

Het bierabonnement van Bierkado is gemaakt voor speciaalbier liefhebbers. De mensen die kortom eens in de twee maanden nieuwe speciaalbieren willen ontdekken. Al deze speciaalbieren halen wij bij kleinschalige en lokale brouwerijen. Elke twee maanden zoeken we brouwerijen in andere streken. De streek waaruit het speciaalbier komt kan zowel in Nederland als het buitenland zijn. Over de wereld zijn veel kleine brouwerijen. Wij willen deze graag samen met jouw ontdekken!

Welke speciaalbieren zitten er in het Bierabonnement?

In het bierabonnement zitten dus alleen speciaalbieren van lokale kleine brouwerijen. Speciaalbieren die net gebrouwen zijn en die jou willen verrassen. De bieren in het abonnement verschillen van smaak. Bovendien zal het niet voorkomen dat het abonnement enkel blonde speciaalbieren bevat. Wij zoeken naar de juiste samenstelling om jou mee te nemen op ontdekkingsreis door de wereld van streekbieren.

Proefformulieren

Om je ervaring vast te leggen hebben wij speciale proefformulieren ontworpen. Elke keer als je jouw Bierkado ontvangt zitten er nieuwe formulieren bij. Op dit proefformulier kun je beschrijven waar je het biertje dronk, met wie dit was, en hoe die smaakte. Was die zoet, zuur of juist bitter? Door het formulier in te vullen onthou je kortom altijd jouw favoriete lokale speciaalbiertje.

Gratis verzending bij je Bierabonnement

Bij het Bierabonnement van Bierkado.nl is de verzending gratis. Het Bierabonnement wordt om dus de twee maanden bij jouw bezorgd. Je krijgt een bericht met de datum van de bezorging. Het bier wordt verzonden in een speciaal ontworpen verpakking.

Proef Bierkado voor jezelf bestellen?

Benieuwd welke speciaalbieren er deze maand in het Bierkado voor jezelf zitten? En kun je net als wij eigenlijk niet wachten? Bestel vandaag nog het eenmalige Bierkado voor jezelf om het bierabonnement te ontdekken.