Bierpakket extra large

Bierpakket als origineel geschenk

3-5-2016

Een speciaal bierpakket

Bij Bierkado.nl vinden we het belangrijk dat onze bierpakketten uniek zijn. Het zijn dus geen pakketten die je ook samen kunt stellen als je een bezoekje aan de supermarkt brengt. Er zitten speciaalbieren in het bierpakket die je alleen kunt krijgen als je langsgaat bij lokale brouwerijen. Echte streekbieren dus, gebrouwen met veel liefde en passie.

Een SPECIAL of een pakket?

Naast de verschillende bierpakketten die je op onze website kunt bestellen, hebben we ook altijd een SPECIAL. Een SPECIAL is een bepaald zeldzaam biertje die beperkt verkrijgbaar is. Een must-have voor de echte speciaalbier liefhebber. Juist daarom hebben we een SPECIAL alert gemaakt zodat je precies weet wanneer er een nieuwe special beschikbaar komt.

Onze bierpakketten zijn te verkrijgen in 3 verschillende formaten: MEDIUM, LARGE of EXTRA LARGE. Elk pakket is vervolgens in de volgende smaken te bestellen:

  • Een blond pakket
  • Een IPA pakket
  • Een gemixed pakket
  • Een verrassingspakket

Bestel ze hier! >

Het bierpakket als origineel geschenk

Omdat de bieren in onze bierpakketten zo uniek zijn, geef je altijd een origineel geschenk. Het bierpakket is voor mannen én vrouwen. Vaak wordt het bierpakket gezien als een echt mannengeschenk maar juist de speciaalbieren zijn uitermate geschikt om cadeau te doen aan een vrouw: de unieke smaken zorgen ervoor dat iedereen er van kan genieten. Het is niet persé een stoer cadeau, het is een lekker cadeau! Een bierpakket is leuk om te krijgen maar vooral ook om te geven.

Abonnement op een bierpakket

Ben je een echte bierliefhebber? Neem dan een bier abonnement en laat je verrassen met unieke speciaalbieren en bijzondere streekbieren. In de abonnementspakketten zitten bieren die je niet zomaar in de winkel kunt kopen. Daardoor krijg je bieren die je waarschijnlijk nooit eerder geproefd hebt. En zit er een biertje bij die je echt vaker wilt drinken? Stuur dan een mail naar Info@bierkado.nl met je verzoek.