Bierpakket bestellen

7-2-2019

Bierpakket bestellen doe je bij Bierkado.nl

Bij Bierkado.nl hebben we alleen maar mooie en unieke bieren. Bieren die door ambachtelijke kleinschalige brouwerijen zijn gemaakt. Het zijn bieren die bij de brouwerij gekocht kunnen worden of bij lokale verkoopunten in de regio van de brouwerij. Om jou nou een handje te helpen bieden wij bierpakketten aan. Op de pagina speciaalbier bestellen bij Bierkado.nl kun je meer lezen over speciaalbieren.

Een special of een bierpakket bestellen

Je kunt op onze website veel verschillende bierpakketten bestellen. Naast deze pakketten hebben we ook altijd een special. De special is een zeldzaam biertje. Dit biertje is dan ook maar tijdelijk verkrijgbaar.

De special is een cadeau voor de echte liefhebbers van speciaalbier. Daarom hebben we ook een special alert gemaakt. Hierdoor weet je precies wanneer een nieuwe special beschikbaar is. Onze pakketten kun je kopen in 3 verschillende formaten: MEDIUM, LARGE of EXTRA LARGE. Elk pakket is in de volgende smaken te verkrijgen:

  • Een blond pakket
  • Een IPA pakket
  • Een gemixed pakket
  • Een verrassingspakket

Zomer bierpakket bestellen

In het zomer bierpakket zitten verfrissende bieren waarmee jij iemand kan verrassen. Wij leveren bij ieder bierpakket een gratis wenskaart. Door deze wenskaart kun je iemand extra verrassen. Doordat je het pakket online kan bestellen mis je nooit meer een verjaardag of een afscheid van een collega. Wil je een uniek en ambachtelijk cadeau kopen? Bestel dan direct je bierpakket om iemand te verrassen met de wereld van speciaalbieren.

Bierpakket bestellen