Zakelijk bierpakket

Zakelijk bierpakket bestellen

26-7-2016

Bedank je personeel

Eigenlijk is het zó eenvoudig maar toch doen maar weinig leidinggevenden het: een kleine attentie voor je teamgenoot of werknemer. Elke medewerker heeft behoefte aan een compliment. Een onverwacht compliment wordt helemaal goed gewaardeerd. Bestel een Bierkado voor Maarten die nét even wat meer heeft gedaan dan je had verwacht. Of voor Eveline die zonder mopperen dat rotklusje voor je heeft gedaan. Een zakelijk bierpakket bestellen is binnen 2 minuten geregeld. Bestel direct!

Een Bierpakket bestellen voor je klant

Als je het over verrassen hebt; hoe leuk is het om je waardering voor die klant die al jaren je diensten afneemt te laten blijken door hem onverwachts een mooi bierpakket toe te sturen?! Je hebt het zo gepiept en het wordt enorm gewaardeerd. Het enige dat je hoeft te doen is de adresgegevens van je klant aan ons door te geven en eventueel een leuke persoonlijke boodschap toe te voegen. Wij zorgen ervoor dat deze boodschap in het bierpakket terecht komt wat jij voor je klant bestelt.

Bedank je leverancier met een bierpakket

Je bent uitermate tevreden met de levering van een product of een dienst door jouw leverancier. Daarbij heeft hij net wat meer gedaan dan je had verwacht. Bedank je leverancier met een mooi bierpakket en hij zal de volgende keer minimaal dezelfde service leveren. Super toch? Jij blij, hij blij! Daarbij komt dat een zakelijk bierpakket bestellen voor een ander ook nog eens erg leuk is!

Nog één keertje dan: klik hierrrrr en bestel direct dat mooie bierpakket!