Zakelijk bierpakket

Bierpakket bezorgen

7-2-2019

Bierpakket bezorgen van Bierkado.nl

Bij Bierkado.nl hebben we alleen unieke en ambachtelijke bieren. Dit zijn bieren die alleen lokaal verkocht worden. Als je deze unieke bieren wil kopen moet je naar de brouwerij of lokale verkooppunten in de regio van de brouwerij. Om het jou wat makkelijker te maken stellen wij bierpakketten samen. Jij kunt een pakket bestellen waanra wij het bierpakket bezorgen.

De pakketten zijn gevuld met unieke bieren van kleine brouwers. Op deze manier hoef jij de deur niet meer uit voor zo’n uniek biertje.

Een bierpakket als cadeau bezorgen

Verras de echte liefhebber van speciaalbier. Geef hem of haar een bierpakket als cadeau. Het bierpakket wordt bezorgd in een vrolijke verpakking. Ook wordt elk bierpakket bezorgd met een gratis wenskaart. Op de wenskaart kun je een persoonlijke boodschap achterlaten voor de ontvanger. Al onze bierpakketten zijn uniek en gevuld met de lekkerste bieren.

Een bierabonnement van Bierkado.nl

Bij Bierkado.nl bieden we ook een bierabonnement aan. Het bierpakket is gemaakt voor echte speciaalbier liefhebbers. De mensen die wat vaker in het jaar willen genieten van een bierpakket. Als je een abonnement neemt krijg je iedere twee maanden een bierpakket toegestuurd. Elk twee maanden is het bierpakket anders samengesteld. In het pakket zitten speciaalbieren uit verschillende streken. Deze streken kunnen zowel in Nederland als het buitenland zijn.

Welke bieren zitten in het abonnement

In het bierpakket zitten alleen unieke bieren. Deze bieren vinden wij bij kleine brouwerijen. De bieren in het abonnement verschillen van smaak. Bovendien zit er variatie tussen de bieren in het abonnement. Zo zullen er niet alleen blonde bieren in zitten.

Bierpakket bezorgen