bierpakket

De bierpakketten van Bierkado.nl

Je komt op onze website terecht omdat je op zoek bent naar een origineel bierpakket.. Gelukkig ben je bij ons terecht gekomen want wij hebben échte originele bierpakketten voor elke bierliefhebber! Door je persoonlijke bericht en foto toe te voegen aan het pakket van keuze geef je een onvergetelijk kado.

Je kunt ze hier direct bestellen! >

Het verrassings bierpakket (TIP)

Dit is ons best verkochte product: kies voor het verrassingspakket en je krijgt unieke bieren cadeau. Een combinatie van 6 soorten bieren. Dit pakket bevat altijd bijzondere bieren die je nog niet eerder hebt geproefd. Wil je iemand echt verrassen? Dan zit je gebeiteld met dit pakket. We hebben hem in 2 varianten: Medium en Large. Als kers op de taart kun je er unieke bierglazen bij bestellen zodat de bieren het best tot hun recht komen.

Wat maakt onze pakketten uniek?

Door alle restricties die de Corona/Covid-19 tijd met zich meebrengt ga je minder snel op bezoek. Er zijn minder uitgaan, borrel en gezellige feest avonden. Om dit gevoel toch een beetje samen te ervaren is het sturen van een borrel pakket een leuk alternatief. Stuur een leuk borrel pakket met een persoonlijke boodschap en afbeelding en ontmoet elkaar tijdens de avond met een biertje online. Hopelijk niet het nieuwe normaal, maar tijdelijk een goed alternatief!