Menu
Winkelwagen

Heerlijke Bierpakketten bestellen

 

Lekkere bierpakketten

De lekkerste bierpakketten voor de grote bierliefhebbers! Wij van Bierkado.nl hebben het in ons assortiment. Van echte bierpakketten tot pilsener pakketten tot verrassingsboxen met bier, speciaal of gewoon een lekkere pilsener, je vindt het op onze website. Zoals je kan lezen is ons assortiment erg breed, neem daarom ook snel een kijkje!

Verschillende merken bier

Houd jij echt van speciaalbier? In ons assortiment hebben we niet alleen bierpakketten, maar ook verschillende merken speciaalbier. Dit zijn niet de bekende merken die je waarschijnlijk kent. Het speciaalbier komt van kleine regionale brouwerijen. En uiteraard is niet al het speciaalbier dezelfde soort, de soorten variëren tussen blond, dubbel, weizen, trippel en IPA. Lekker veel keuze dus! Bekijk de volgende bier brouwerijen hieronder:

Als cadeau of lekker voor jezelf

Zoals al eerder gezegd hebben wij verschillende soorten bierpakketten. Het is natuurlijk leuk om voor een verjaardag een bierpakket cadeau te geven. Wij hebben dan ook verschillende soorten bierkado’s, hierin zitten verschillende soorten speciaalbier. Het kan natuurlijk zijn dat de persoon aan wie je het gaat geven niet van speciaalbier houdt, hiervoor hebben we de verjaardag pilsenerpakketten. De persoon aan wie je het gaat geven heeft waarschijnlijk een voorkeur qua biermerk, dit is geen probleem, want wij hebben alle bekende biermerken in het assortiment zitten.

Bierpakket bezorgen

Je hoeft je geen zorgen te maken als je een bierpakket cadeau wilt doen. Wij kunnen namelijk voor jou het bierpakket bezorgen bij de jarige jop. Wil je er een leuke en persoonlijke kaart bij doen? Dan kan dat bij ons ook gratis! Ideaal voor een cadeau dus. Bekijk snel of er iets voor jou tussen en verras iemand met een leuk bierpakket cadeau.

Bestel jouw bierpakket

Er is genoeg keuze wat betreft de bier- en pilsener pakketten. Een leuk bierpakket cadeau nodig? Geen probleem. Eenvoudig je bierpakket bestellen doe je bij Bierkado.nl. Voor 17:15 op werkdagen besteld is de volgende dag in huis. Een bierpakket bezorgen doen wij al voor slechts € 6,95,-. Bestel nu je bierpakket bij ons!