Menu
Winkelwagen

Mix Bier Cadeau - Verschillende speciaalbieren

Mix Bier Cadeau - Verschillende speciaalbieren

Bierkado in de mix: 


Een fantastische mix van verschilende smaken en brouwers.
Zo kan je optimaal genieten van de wereld van speciaal bier!

JAN: 3 soorten bier
Bierkado: in de mix (small)   een fantastische mix van verschilende smaken en brouwers. zodat u optimaal kan genieten van de wereld van speciaal ..
€12,50
Excl. BTW:€10,33
JAN: 6 soorten bier
Bierkado: in de mix (Medium)    een fantastische mix van verschilende smaken en brouwers. zodat u optimaal kan genieten van de wereld van speciaa..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
JAN: 8 soorten bier
Bierkado: in de mix (Large)    een fantastische mix van verschilende smaken en brouwers. zodat u optimaal kan genieten van de wereld van speciaal..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
JAN: 12 soorten bier
 Bierkado: in de mix ( XL )   een fantastische mix van verschilende smaken en brouwers. zodat u optimaal kan genieten van de wereld van speciaal ..
€37,50
Excl. BTW:€30,99
JAN: 16 soorten bier
 Bierkado: in de mix ( XXL )   een fantastische mix van verschilende smaken en brouwers. zodat u optimaal kan genieten van de wereld van speciaal..
€49,95
Excl. BTW:€41,28
JAN: Luxe Bierdoos met 3 soorten bier
Bierkado – de mini proeverij   een fantastische mix van verschilende smaken en brouwers. zodat u optimaal kan genieten van de wereld van speciaal..
€14,50
Excl. BTW:€11,98
JAN: Luxe Bierdoos gevuld met 6 soorten bier
Bierkado – de proeverij   Een fantastische mix van verschilende smaken speciaal Bier van diverse streek brouwers zodat u optimaal kan genieten va..
€24,50
Excl. BTW:€20,25
JAN: Houten kratje met 3 soorten bier
Bierkado –  Mini Houten Bierkratje een fantastische mix van verschilende smaken en brouwers. zodat u optimaal kan genieten van de wereld van speci..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8

 

Bierkado Mixen

Bestel heerlijke bierkado mixen. Combineer de lekkerste smaken specialbier in een speciaal bierpakket. We bieden verschillende verrassingspakketten en bier cadeau pakketten aan, met 3 tot wel 16 biertjes! Wij zorgen ervoor dat we de smaken combineren om een uniek biercadeau te creëren, die je natuurlijk aan vrienden of familie kan geven, maar waarmee je ook jezelf kunt trakteren.

Samengesteld pakket

Als je bij Bierkado een bierpakket of meerdere bierpakketten besteld, dan kunnen wij voor de jou de speciaal bieren samenstellen. Dan weet je zeker dat er lekkere biertjes in de mix komen en hoef je je geen zorgen te maken over welke smaken je besteld. Wij zorgen dat er een goede, brede selectie van speciaal bieren in het bierpakket komt. Je kunt zelf kiezen of je de mix in een speciale bierdoos wil, of liever toch in een houten kratje. Wij zorgen verder voor de verzending van jouw biercadeau.

Stel zelf samen

Je kunt er bij Bierkado ook voor kiezen om zelf je eigen bierpakketten samen te stellen. In dat geval kun je kiezen uit verschillende brouwers (zie lijstje hieronder), of bijvoorbeeld zelf losse biertjes te kiezen en te bestellen. Ook kun je verschillende lekkere snacks en leuke glazen toevoegen aan je bierpakket.

Kijk voor de verschillende merken ook bij Hert Bier, Brouwerij Durs, Brouwerij de Kemphaan, Maat bier of Brouwerij bluswater.

Bestel jouw bier cadeau

Je kan het allemaal bij ons vinden bij Bierkado.nl. Hier kan je eenvoudig je biertjes bestellen. Bestel daarom nu de overheerlijke speciaal bieren van bij Bierkado.nl en geniet! Voor 17:15 op werkdagen besteld? Dan is je bestelling morgen binnen, verzending vanaf slecht € 6,95,-. Je kunt ook zelf je bezorgdatum kiezen.