Baxbier

Historie Baxbier

Vanaf April 2014 willen de vrienden Jeroen Bax en Sepp Jansen Nederland veroveren met speciaalbier uit Groningen. Na een lange tijd brouwen besloten ze Nederland kennis te laten maken met hun bijzondere bieren. De speciaalbieren van de brouwers van Baxbier zijn met minder granen en invloeden uit Groot-Brittannië en Amerika tot stand gekomen.

De brouwers

De brouwers Jeroen Bax en Sepp Jansen hadden een gedeelde droom, het starten van van een eigen bierbrouwerij. Tijdens het brouwen kwamen ze namelijk al snel tot de ontdekking dat hun speciaalbier zo bijzonder was dat ze het met de rest van Nederland wilden delen. In de eigen huiskamerbrouwerij van Bax werden de eerste stappen gezet naar het succes van de ambachtelijk speciaalbieren die Bax en Jansen hebben gebrouwd.

Baxbier bierpakket

De brouwers van Baxbier uit Groningen brouwen geregeld nieuwe bieren. Als je een bierpakket besteld op onze website is de kans groot dat er een speciaalbier van baxbier inzit. Populaire speciaalbieren van Baxbier zijn, de hiphopper en de rokkenjager. Maar ook koud vuur en kon minder vallen bij de meeste speciaalbier liefhebbers in de smaak. Op de website van Baxbier kun je meer informatie vinden over de bijzondere ambachtelijke speciaalbieren uit Groningen