Brouwerij De Natte Gijt

Historie Brouwerij De Natte Gijt

Brouwerij De Natte Gijt is bekend geworden door haar eerste speciaalbier: Hop met de Gijt. Deze IPA viel in 2011 al in de prijzen en heeft zelfs dit jaar de bronzen medaille gewonnen op de Dutch Beer Challenge. De Brouwerij is sinds 2011 gestart om mensen kennis te laten maken met ambachtelijke bijzondere bieren.

De brouwers

Rudy en Marc zijn samen na een ontdekkingsreis langs vele brouwerijen en proeverijen gestart met brouwerij de Natte Gijt, Rudy is naar eigen zeggen meer van het bier en Marc van de verkoop en klantencontacten. Marc en Rudy brouwen onder het motto ‘van ons bier moet je kunnen genieten met vrienden, bier moet je plezier brengen’. En daar hebben wij bij Bierkado.nl natuurlijk geen woord tegen in te brengen.

Brouwerij De Natte Gijt Bierpakket

De brouwers van De Natte Gijt uit Weert brouwen geregeld nieuwe bieren. Als je een bierpakket besteld op onze website is de kans groot dat er speciaalbier van De Natte Gijt inzit. Populaire speciaalbieren van de Brouwerij De Natte Gijt zijn, hop met de Gijt en de stoute gijt. Maar ook het 7e gijt en de hellegijt vallen bij de meeste speciaalbier liefhebbers in de smaak. Op de website van Brouwerij De Natte Gijt kun je meer informatie vinden over de bijzondere ambachtelijke speciaalbieren die in Weert worden gebrouwe