Samenwerking Bierkado & Hert Bier

Bierkado.nl is het officiële  online verkoopkanaal van Hert Bier en natuurlijk zijn wij hier hartstikke trots op! U kan alle soorten Hert Bier bij ons bestellen en hierdoor ontvangt u de kwaliteit van Hert Bier in combinatie met de service van Bierkado.nl.

Hert Bier

De bieren worden gebrouwen, verkocht en gedronken op de Veluwe. In september 2014 is Hert Bier gestart met de tripel bier “ZWAAR LEVEN’. Sinds maart 2015 is ook het blond bier “DORPS LEVEN” verkrijgbaar. Daarna kwam het heerlijke bockbier “WILD LEVEN” op de markt. Als laatste het amber bier “LANG ZAL ZE LEVEN” en het smaakvolle dubbel “DUBBEL LEVEN”.
Je kan meer over deze brouwerij en dit bier te weten te komen via hertbier.nl.

Hert bier is te bestelling in boxen van 10 of 16 flesjes. Je kan elke specialiteit apart bestellen of een mix van alle specialiteiten.
Hert Bier bestellen? Ga snel naar: BESTELLEN

Dorps Leven – Blond Bier


Een mooi ‘doordrinkbaar’ blond bier van gerstmout en tarwemout.
De zoetfrisse smaak wordt verkregen door het gebruik van Puttense honing en sinaasappelschillen.

 

Zwaar Leven – Tripel Bier


Een goudgeel gekleurde Tripel van 7,7% met een mooie bitterheid. Naast de moutsoorten geeft de Puttense honing, koriander en sinaasappel dit bier de karakteristieke smaak met een bijzondere prettige afdronk.

 

Wild Leven – Bock Bier


Een mooi ‘doordrinkbaar’ blond bier van gerstmout en tarwemout.
De zoetfrisse smaak wordt verkregen door het gebruik van Puttense honing en sinaasappelschillen.

 

 Lang zal ze Leven – Amber Bier


Een heerlijk Amber bier met een karakteristieke smaak. Een aroma van geroosterde mout, met een iets frisbittere afdronk. Eigenlijk onze topper, die het zeker goed zal doen als verjaardagscadeau.

 

Nieuw Leven – Weizen Bier


Dit troebele zure en fruitige weizen bier geeft u telkens een beleving van een zomers terras. De troebelheid van tar- wemout en het kruidige karakter van de gist bezorgen u het nieuwe levensgevoel.

 

Dubbel Leven – Dubbel Bier


Onze dubbel heeft een licht zoetige smaak. Door het gebruik van chocolademout krijgt het z’n roodbruine kleur. Na de dronk beleef je een zacht mondgevoel met een lange droge afdronk. Een prachtig bier om bij weg te dromen.

Bestellen? Ga snel naar: BESTELLEN