Zo gaan
we te werk:


Hoe het werkt

De brouwer brouwt met veel liefde
zijn unieke speciaalbier

De brouwer brouwt met veel liefde zijn unieke speciaalbier

De brouwer levert zijn bier
rechtstreeks aan Bierkado

De brouwer brouwt met veel liefde zijn unieke speciaalbier

Jij bestelt Bierkado om jezelf
óf een ander te verrassen

De brouwer brouwt met veel liefde zijn unieke speciaalbier

Jouw ontdekkingsreis in de
wondere wereld van speciaalbier begint

De brouwer brouwt met veel liefde zijn unieke speciaalbier

Hoe het werkt:

Bierabonnement

Met het Bierabonnement van Bierkado.nl gaat er een wereld van lokaal speciaalbier voor je open. Wij gaan voor jou elke twee maanden op zoek naar de nieuwste, maar vooral de meest bijzondere lokale speciaalbieren. Het Bierabonnement laat je in aanraking komen met vakmanschap en passie van de lokale brouwerij.

Elke 2 maanden een nieuwe streek

Indien je ervoor kiest om een bierabonnement te nemen bij Bierkado.nl ontvang je elke twee maanden een nieuw Bierkado. Elk Bierkado in het bierabonnement is ingezoomd op een bepaalde streek. Wij zullen daarom elke twee maanden weer op zoek gaan naar een nieuwe streek in binnen of buitenland.

Altijd aanmelden. Altijd opzeggen. 

Je kunt het bierabonnement op elk moment van de dag bestellen, maar ook opzeggen. Je krijgt een eigen account bij Bierkado.nl om je bier abonnement aan en uit te zetten. Jouw eigen streek missen wil je natuurlijk niet toch?

 

Hoe het werkt:

Eenmalig Bierkado

Het geven van een bierpakket van Bierkado.nl is de start van een ontdekkingsreis in de wereld van speciaalbier. In het Bierkado zitten speciaalbieren van lokale brouwerijen uit de hele wereld. Als je ervoor kiest om een Bierkado te geven kun je verschillende keuzes maken. Allereerst kun je kiezen tussen de prijs om vervolgens een keuze te maken tussen verschillende smaken. Van welke smaak houdt de ontvanger het meest? Blond of donker? Of liever allebei? Nadat je deze keuzes hebt gemaakt kun je de bestelling gemakkelijk afronden.

Bierpakket bezorgen

Je kunt tijdens de bestelling van het bierpakket kiezen op welke dag je het bierpakket wilt laten bezorgen. Als je voor 17:00 besteld, wordt het bierpakket dezelfde dag verstuurd en heeft de ontvanger van het bierpakket deze de volgende dag in huis.

Wenskaart bij het Bierkado

Een wenskaart is ideaal om een persoonlijke wens door te geven aan je collega, vriend, vriendin, verre buur of de liefde van je leven. Bij elk Bierkado is er de mogelijkheid om jouw persoonlijke tekst toe te voegen.


 #bierkado