Nieuwe website Bierkado.nl

Nieuwe website live!

19-4-2016

Met trots lanceren wij vandaag onze nieuwe website. Na maanden van voorbereiding hebben wij een nieuwe website gelanceerd waarbij je nog gemakkelijker een bierkado kunt bestellen voor jezelf of voor een ander. Via de nieuwe website kun je ook makkelijk contact opnemen met het team van Bierkado.nl via de live chat.

Bierabonomenten op de nieuwe website

Op onze nieuwe website introduceren wij met veel enthousiasme: het Bierabonnement. Een ontdekkingsreis door de wereld van lokaal speciaalbier start hier. Het Bierabonnement bestaat alleen uit streekbieren. Elke twee maanden kiest het team van Bierkado.nl een nieuwe streek om jou te verrassen met lokaal speciaalbier van de kleinste brouwerij in binnen en buitenland. Het Bierabonnement is gemaakt voor jou: de speciaalbier liefhebber die af en toe gloednieuwe speciaalbieren van kleine brouwerij wilt ontdekken.

Nieuw: Specials

De Bierkado.nl Specials zijn unieke maar vooral tijdelijke Bierkado’s. Wij zoeken telkens naar speciaalbieren die slechts in kleine hoeveelheden worden gebrouwen. Elke special zal maar tijdelijk zijn, zodra de special afloopt zal er weer een gloednieuwe special zijn. Het betekent ook dat er bijvoorbeeld af en toe speciale bierglazen bij zitten. De special kun je voor jezelf bestellen of voor een ander.

Nieuw: Streekbieren

Bierkado.nl werkt vanaf heden samen met veel verschillende kleine brouwerijen. Het ambacht en vakmanschap van de lokale brouwer proef je in al onze Bierkado’s. Hier kun je onze brouwers zien waar wij trots op zijn.

Nieuw: Kiezen op smaak

Als je een Bierkado wilt geven aan je collega, verre buur of vriend kun je kiezen op smaak. Je hebt de keuze tussen blond en donker, weet je niet precies waar de voorkeur van de ontvanger naar uit gaat? Kies dan voor blond + donker!

Bierkado.nl is trots op de nieuwe website, maar mocht je toch iets tegenkomen waarvan je denkt dat het niet klopt, neem graag contact met ons op via info@bierkado.nl. Voor tips en suggesties kun je ook altijd contact met het team van Bierkado opnemen!