Hoe het begon  

Op een warme zomerdag in de zomer van 2014 zat Thijs (19) te genieten van een overheerlijk ambachtelijk speciaalbiertje. Hij genoot zo intens van dit speciaalbiertje waardoor hij online opzoek ging om een speciaalbierpakket te sturen naar zijn vrienden. Al gouw kwam die erachter dat het onmogelijk was om online een ambachtelijk speciaalbierpakket te bestellen. Op deze prachtig zomerdag ontstond het idee van Bierkado.nl. Een website waar je een ambachtelijke speciaalbierpakket kunt sturen naar je vrienden, familie en collega’s. Op 15 april 2015, na maanden van voorbereiding, werd de start van Bierkado.nl grootst gevierd.

Ambacht maakt uniek

We genieten van kleinschalige mooie producten die op een ambachtelijke wijze zijn geproduceerd. Dit geldt voor alle speciaalbieren die wij in ons assortiment hebben. Het zijn allemaal streekbieren met een verhaal, gebrouwen door gepassioneerde brouwers.

Bierkado is een cadeau voor liefhebbers, voor bourgondiërs, voor mensen die met niet al te veel moeite een uniek en origineel cadeau willen geven. Wij vinden ambacht en kleinschaligheid erg belangrijk. Dat zie je terug in ons aanbod. Sterker nog; dat proef je!

Hoe Bierkado.nl de wereld veroverd

Sinds de start groeit Bierkado.nl gestaag in het aantal mensen die wij blij mogen maken met een ambachtelijk speciaalbierpakket. Wij vinden het belangrijke om mensen in aanraking te brengen met alle ambachtelijke speciaalbieren die er in deze wereld verkrijgbaar zijn. Door steeds contact te hebben met verschillende brouwers kunnen wij in elk speciaalbierpakket de nieuwste en de meest ambachtelijke speciaalbieren selecteren. Bierkado.nl verzorgt door haar assortiment en service het ideale cadeautje voor je familie, vrienden en collega’s.

 

Proost!

Handtekening_Thijs_01