Speciaal bier kado

7-2-2019

Uniek speciaal bier als kado geven

Bij Bierkado.nl hebben we alleen bijzondere speciaalbieren. Wij vinden het erg belangrijk dat alle bieren die wij aanbieden uniek zijn. Als een biertje overal te koop is zal die niet in onze pakketten zitten. Als je een pakket met speciaal bier kado geeft zal dit altijd een pakket zijn met unieke bieren. Bieren die je bijvoorbeeld niet zomaar bij de supermarkt of slijterij kunt kopen.

Aan wie geef je speciaal bier kado?

Onze bier cadeaus zijn echt voor bierliefhebbers. De mensen die niet geïnteresseerd zijn in bier van grote merken die je bij de supermarkt kunt vinden. Alle biertjes in onze pakketten zijn echt speciaal en uniek. Ze worden gebrouwen door kleine brouwerijen die met passie bier brouwen. Deze bieren zijn alleen te koop bij de brouwerij zelf. Daarom zul je deze speciaalbieren niet terugvinden bij de supermarkt of slijterij.

Enkele categorieën aan speciaalbieren die wij verkopen zijn:

  • Abdij
  • Ale
  • Alt
  • Dortmunde
  • Faro

Het bierpakket als origineel geschenk

Wil je een echte bierliefhebber verrassen? Geef hem of haar dan een bierpakket van Bierkado.nl. Het pakket is gevuld met unieke speciaalbieren. Deze bieren halen we bij kleine brouwerijen. Verder zit het bierpakket in een speciaal ontworpen verpakking. Het kado zal daarom goed ontvangen worden. Bestel je bierpakket bij Bierkado.nl.

Over Bierkado

Bierkado is in 2015 gestart. We zijn erg trots op de behaalde resultaten tot nu toe. Vooral omdat we merken dat onze klanten echt blij zijn met de pakketten. Bovendien hebben we een uniek concept dat aanspreekt. Onze klanten gelukkig, wij gelukkig! 🙂

Bierpakket kado