bierpakket als cadeau

Speciaalbier bestellen bij Bierkado.nl

7-2-2019

Speciaalbier bestellen

Bij Bierkado.nl hebben we een grote reeks aan speciaalbieren. De speciaalbieren zitten in een pakket. Het pakket is uiteraard uniek en speciaal. Als het bier op meerdere plekken wordt verkocht is het niet meer speciaal. Als het bier niet speciaal is verdient het geen plek in onze bierpakketten. Speciaalbier bestellen bij Bierkado.nl kan via onze website.

Voor wie is het Speciaalbier pakket weggelegd?

Het bierpakket is voor iedereen die geniet van speciaalbieren. Voor de liefhebbers die liever een uniek en ambachtelijk biertje drinken in plaats van een groot merk. Wij bieden een grote reeks aan speciaalbieren aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bieren van brouwerijen als:

  • Bird Brewery
  • The Sisters Brewery
  • Rock City Beer
  • Het Bierkwartier

Dit is een kleine selectie van brouwerijen waarmee wij samenwerken. Wij werken we met veel meer brouwerijen. Hierdoor kun je altijd speciaalbier bestellen bij Bierkado.nl. Wil je alle brouwerijen zien waarmee wij zaken doen? Kijk dan even op de pagina brouwers.

Speciaalbier bestellen als cadeau

Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau voor een bierliefhebber. Dan zit je bij Bierkado.nl goed. Wij bieden alleen speciaalbieren aan in onze pakketten. Verder zitten de bieren in een uniek en vrolijk ontworpen verpakking. Op deze manier zal het pakket altijd goed ontvangen worden. 

Helena van Heuvel

Helena van Heuvel is één van de speciaalste bieren die wij aanbieden in onze pakketten. Het speciaalbier komt van de Helenaheuvel bij doorn. Helena is een weitbier, wat dit bier zo speciaal maakt is dat het bier alleen in de lente en zomer verkrijgbaar is. Dit is dan ook waar ze thuishoort.

Helena van Heuvel speciaalbier