Hoe het begon  

Op een warme zomerdag in de zomer van 2014 zat Thijs (19) te genieten van een heerlijk speciaalbiertje. Hij genoot zo van dit speciaalbiertje waardoor hij online opzoek ging om een speciaalbierpakket te sturen naar zijn vrienden. Al gouw kwam die erachter dat het onmogelijk was om online een speciaalbierpakket te bestellen. Op deze zomerdag ontstond daarom het idee van Bierkado.nl. Een website waar je een ambachtelijke bierpakket kunt sturen naar je vrienden, familie en collega’s. Op 15 april 2015, werd de start van Bierkado.nl grootst gevierd.

Ambacht maakt onze speciaalbierpakket bijzonder

We genieten van kleinschalige mooie producten die op een ambachtelijke wijze zijn gemaakt. Dit geldt ook voor alle bieren die wij in ons assortiment hebben. Daarnaast zijn het allemaal bieren met een verhaal, gebrouwen door gepassioneerde brouwers. Bierkado is een cadeau voor liefhebbers, voor bourgondiërs, voor mensen die met niet al te veel moeite een uniek cadeau willen geven. Wij vinden ambacht en kleinschaligheid erg belangrijk. Dat zie je kortom terug in ons aanbod. Sterker nog; dat proef je!

Hoe Bierkado.nl de wereld veroverd

Sinds de start groeit Bierkado.nl snel in het aantal mensen die wij blij mogen maken met een pakket. Wij vinden het ook belangrijk om mensen in aanraking te brengen met alle speciaalbieren die deze wereld biedt. Door steeds contact te hebben met verschillende brouwers kunnen wij in elk speciaalbierpakket de nieuwste en de meest ambachtelijke bieren selecteren. Bierkado.nl verzorgt door haar aanbod en service het ideale cadeautje voor je familie, vrienden en collega’s.

 

Proost!

Het BierKado.nl Team