Bestel onze Special!

De Aanbieding van deze maand: Texels beste! Quadrupel met stoere Bierpul

Genieten van Texel zonder zon? Deze heerlijke Quadrupel van Tesselaar laat je van Texel Genieten nu het eiland de winterslaap ingaat.

Tesselaar Dukdalf dankt zijn naam aan zijn eigenschappen. De dukdalf is die stoere aanmeerpaal voor steun in de veilige haven. De veilige haven als het Horntje, waar de Tesselse veerboot aanmeert of Ouweskil waar de kotters en pleziervaart veilig binnen liggen. Maar overdrachtelijk kan het ook de thuishaven Texel zijn waar de Tesselaar kinderen opgroeien, volwassen worden, uitvliegen naar de ‘Overkant’ en weer Thuus kunnen komen!

Tesselaar Dukdalf is een stoer krachtig bier van 10% vol. Alc. Een echte Quadrupel! De rijke donkerkopere kleur ontstaat door een variatie aan geroosterde gerst en mout soorten. Heerlijk om van de genieten in de mooie Bierpul.

Vol van smaak, met prachtige moutbittertonen gecombineerd met een zachte hopbitter door de bijzondere Marynka hop. Een klein zoetje maakt een fluweelzachte afdronk!

| € 19,95 per aanbieding |

Subtotaal: 0,00 incl. btw.

Bierkado Specials

Bierkado specials zijn leuke pakketten of speciale bieren die in passen in de tijd van het jaar of een evenement. Ze zijn samengesteld om een extra glimlach te geven aan de ontvanger van het pakket.

Heb je meer vragen over onze bierkado specials? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

 


 #bierkado