Bestel onze Special!

De Special van deze maand: Bock Bier

Herfst de tijd van het Bock bier! Welke heeft u al gedronken?

De BOCK special van BierKado.nl:

BOSLUST BOK, 6 flesje

Dn Ossebock Muifel Brouwerij, 3 flesjes

Dubbel Bock Grutte Pier, 3 flesjes

Bock bier uit de bosrijke streken van Nederland met op het moment de prachtige herfst kleuren. Dit pakket is samengesteld met Bock bier uit Brabant, Boslust en Muifel brouwerij en Friesland, Grutte Pier!

Brouwerij Boslust heeft dit jaar het Bock bier speciaal ontwikkeld. Een samenspel van vijf mouten geeft de BOK zijn volle smaak en diepe kleur. Het zoet van de eerste teug gaat geleidelijk over in een zacht bittertje.

Muifel brouwerij uit Oss brouwde Dn Ossebock Zacht-milde klassieke ondergistende herfstbock, niet zo zoet als vele andere bockbieren met een krachtige caramoutige afdronk. In 2016 uitgeroepen tot beste bockbier van Nederland en ook de in 2019 gebrouwen Bock is vol van smaak door de uitgekiende balans van gecarameliseerde moutsoorten in combinatie met een krachtige ondergist.

De Grutte Pier Bock is een hout gerookt dubbel bock. Deze kruidige bock heeft een mooie rokerigheid met een lichte houttoets! De smaak brengt extra karakter aan de herfst, de warmte van een houtvuur in koude dagen.

 

| € 24,95 per special |

Subtotaal: 0,00 incl. btw.

Bierkado Specials

Eens in de zoveel tijd komen er bijzondere bieren op ons pad. Dit zijn de bierkado specials. Zo bijzonder dat ze bijna nergens anders te krijgen zijn dan bij ons.
Het unieke karakter van een speciaalbier zit hem daarom in de kleinschaligheid en het ambachtswerk van de brouwerijen waarvan wij het bier mogen verkopen.

Heb je meer vragen over onze bierkado specials? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

 


 #bierkado