Bierkado vaderdag

Vaderdag? Geef Bier kado!

4-5-2016

Hét vaderdag geschenk: Bierkado.nl

Op zondag 19 juni is het weer Vaderdag. Nog geen idee wat je je vader gaat geven? Dan hebben wij een idee voor je: een bierpakket! Natuurlijk niet zomaar bier, maar bijzonder streekbier, op een speciale manier verpakt. Een cadeau met bier doet het over het algemeen erg goed bij vaders, weten we uit ervaring. Geen gewoon kratje pils natuurlijk, maar unieke streekbieren waar je de ambacht aan af proeft!
“Uiteraard is dit kado alleen voor 18+. Over het algemeen wordt bier als cadeau ontzettend op prijs gesteld” – Aldus Ruud Rekers van Vaderdag.com.

Geef je vader dus eindelijk eens een écht origineel cadeau.

Klik hier om direct te bestellen! >

Bijzondere streekbieren in een leuk bierpakket

Eigenlijk is ons Bierkado het ideale vaderdag geschenk. Je vader krijgt een cadeau dat hij nooit eerder heeft gehad. Het bierpakket bevat bieren die hij nog nooit eerder heeft geproefd. Ook zit er in al onze bierpakketten een unieke wenskaart waar je een tekst op kan zetten waardoor het hart van je vader smelt! Een Bierkado is een échte verrassing.

Verras je vader met vaderdag

Zoals gezegd; onze Bierkado’s zijn echte verrassingsgeschenken. Voor elk budget hebben we een passend bierpakket. Dus met vaderdag zit je altijd goed met een Bierkado. De bierpakketten bevatten lokale bieren die je niet overal kunt krijgen. Het zijn bijna collectors items! De kleine speciaalbieren worden met passie gemaakt op een ambachtelijke manier. Een cadeau voor Bourgondiërs dus. Dat is pas een verrassing!

Alle bieren die we in onze Bierkado’s stoppen kun je ook los kopen op Streekbiertje.nl