Wat is het Bierabonnement?

19-4-2016

Nieuw: Het Bierabonnement van Bierkado.

Speciaal voor speciaalbier liefhebbers die eens in de twee maanden nieuwe speciaalbieren willen ontdekken van kleinschalige en lokale brouwerijen. Elke twee maanden zoeken wij naar nieuwe kleinschalige brouwerijen uit een bepaalde streek. De streek waaruit het speciaalbier komt kan zowel in Nederland als het buitenland zijn. Over de wereld zijn er veel kleinschalige brouwerijen die wij samen met jouw willen ontdekken!

Welke speciaalbieren zitten er in het Bierabonnement?

In het bierabonnement zitten enkel speciaalbieren van lokale kleinschalige brouwerijen. Speciaalbieren die net gebrouwen zijn, en die jouw als bierliefhebber willen verrassen. De speciaalbieren in het Bierabonnement verschillen van smaak. Het zal niet voorkomen dat het Bierabonnement enkel blonde speciaalbieren bevat. Wij zoeken naar de juiste samenstelling om jou mee te nemen op ontdekkingsreis door de wereld van streekbieren.

Proefformulieren

Om je ervaring vast te leggen hebben wij speciale proefformulieren ontworpen. Elke keer als je jouw Bierkado ontvangt zitten er nieuwe proefformulieren in het Bierkado. Op dit proefformulier kun je beschrijven waar je het speciaalbiertje dronk, met wie dit was, en last but not least hoe die smaakte. Was die zoet, zuur of juist bitter? Door het proefformulier in te vullen onthou je altijd jouw favoriete lokale speciaalbiertje.

Gratis verzending bij je Bierabonnement

Bij het Bierabonnement van Bierkado.nl is de verzending gratis. Het Bierabonnement wordt om de twee maanden bij jouw bezorgd. Je krijgt tijdig bericht op welke exacte datum jouw Bierkado wordt bezorgd. De bezorging zal zorgvuldig zijn in onze speciaal ontworpen Bierkado verpakking.

Proef Bierkado voor jezelf bestellen?

Benieuwd welke speciaalbieren er deze maand in het Bierkado voor jezelf zitten? En kun je net als ons eigenlijk niet wachten? Bestel vandaag nog het eenmalige Bierkado voor jezelf om het bierabonnement uit te ontdekken.