Zakelijk bier of aangepast pakket bestellen!

22-11-2020


De vrijdag middag borrel of pub quiz voorlopig online

Nu er restricties gelden is de borrel niet meer gezellig samen in de kantine of het café naast het bedrijf. Het alternatief: Online! Met Bierkado.nl kun je makkelijk en snel een online borrel organiseren, jij kiest de datum, Bierkado.nl bezorgd het door jou gekozen pakket met een geprinte boodschap en het bedrijfslogo.

Naast een bierpakket kan het pakket ook aangepast worden met andere alcoholische of non alcoholische dranken.

Wil je het groots aanpakken, neem op tijd contact op voor de mogelijkheden van het bedrijfslogo op gazen, viltjes en zelfs het bierflesje.

Voor meer informatie over meerdere pakketten info@bierkado.nl

Voor het bestellen van 1 of enkele pakketten, bestel via https://bierkado.nl/bestellen/

Een Bierpakket

Als je het over verrassen hebt; hoe leuk is het om je waardering voor die klant die al jaren je diensten afneemt te laten blijken door hem onverwachts een mooi bierpakket toe te sturen?! Je hebt het zo gepiept en het wordt enorm gewaardeerd. Het enige dat je hoeft te doen is de adresgegevens van je klant aan ons door te geven en eventueel een leuke persoonlijke boodschap toe te voegen. Wij zorgen ervoor dat deze boodschap in het bierpakket terecht komt wat jij voor je klant bestelt.

Bedank je leverancier met een bierpakket

Je bent uitermate tevreden met de levering van een product of een dienst door jouw leverancier, zeker dit jaar nu alles gecompliceerder is door Corona. Bedank je leverancier met een mooi bierpakket! Want al die restricties duren nog wel even, de daling in nieuwe Corona gevallen vandaag geven niet meteen reden tot juichen en minder restricties. Gelukkig is een zakelijk bierpakket bestellen voor een ander wel mogelijk!