Zakelijk je Bierkado’s bestellen bij Bierkado.nl? We staan voor je klaar en nemen graag je werk uit handen. Nieuwsgierig hoe we dat doen?

Bierkado Verjaardagservice

Niet meer om hoeven kijken naar al die verjaardagen, jubilarissen en huwelijken? Met de Verjaardagservice nemen wij het werk voor je uit handen en zorgen ervoor dat elk Bierkado op het juiste moment op de juiste plek wordt afgeleverd.

Bierkado Kerstpakketten

Kerst 2016. We kijken er al naar uit, en je medewerkers en collega’s hoogstwaarschijnlijk ook. Voor meer informatie over alle (100+) mogelijkheden voor kerstpakketten neem je contact op via telefoon 0318-507917 of mail naar info@bierkado.nl

Offerte op maat

Een Bierkado met alleen maar lokale speciaalbieren uit de streek waar u gevestigd bent? Of liever lokaal speciaalbier in combinatie met een wenskaart op maat? Wij bieden je een offerte die aansluit bij je behoefte, en de prijs. Die wordt lager als je meer bij ons besteld.

Razendsnelle service

Vanavond nog een Bierkado nodig, of bezorging op een speciale locatie? Op je aanvraag krijg je altijd dezelfde dag een reactie. Wij bezorgen jouw Bierkado altijd op het door jou aangeven moment. Net zo makkelijk. 

Contact met het team van Bierkado.nl

Bel Bierkado.nl op 0318-507917 of mail naar info@bierkado.nl