zomer bierpakket

Zomer Bierpakket

14-7-2016

De zomer staat voor de deur. En dat betekent dat velen zon, zee en strand zullen opzoeken. De zomer is vaak een moment dat je geniet van je welverdiende vakantie waardoor het voor kan komen dat je een verjaardag plotseling mist. Het geven van een verfrissend zomer bierpakket is de juiste keuze als je op zoek bent naar een cadeau voor je collega, familielid of vriend die een echte speciaalbier liefhebber is.

Verfrissend cadeau voor hem of haar

Het kan voorkomen dat je door je welverdiende vakantie een verjaardag mist van vriend, collega of familielid. Door het geven van een verfrissend zomer bierpakket heb je een ideaal cadeau voor hem of haar! In het zomer bierpakket vind je bijzondere verfrissende speciaalbieren die zijn geselecteerd door onze experts. In de zomer zijn vooral de blonde speciaalbieren en de witte speciaalbieren populair. Deze speciaalbieren zijn in deze periode juist populair vanwege het verfrissende karakter.

Ambachtelijk speciaalbier

Het assortiment van Bierkado.nl bestaat uit ambachtelijke speciaalbieren die gebrouwen worden door brouwers die met passie de speciaalbier liefhebber willen verrassen met unieke speciaalbieren. Met het geven van een zomer bierpakket zal de ontvanger worden meegenomen door de wereld van het Nederlandse ambachtelijke speciaalbier. Onder ambachtelijke speciaalbier verstaan wij de speciaalbieren die uniek zijn, waarvan het recept is ontwikkeld op de achterkant van een bierviltje. Elke dag zijn wij bezig met zoeken naar de nieuwste, lekkerste maar bovenal unieke ambachtelijke speciaalbieren voor in het bierpakket.

Zomer bierpakket bestellen

Een zomer bierpakket bestellen betekent dat je iemand verrast met verfrissende speciaalbieren die speciaal geselecteerd zijn. Bij een bierpakket zit altijd een gratis wenskaart, door deze wenskaart is het mogelijk om vanaf je vakantieadres iemand te verrassen met een speciaalbierpakket. Op deze manier mis je geen verjaardag of bijvoorbeeld een afscheid van een collega, bestel direct je bierpakket om iemand te verrassen met een ontdekkingsreis in de wereld van speciaalbier.