zomer bierpakket

Zomer Bierpakket

14-7-2016

De zomer staat voor de deur. En dat betekent dat velen zon, zee en strand zullen opzoeken. De zomer is vaak een moment dat je geniet van je welverdiende vakantie. Hierdoor kan het dus voorkomen dat je een verjaardag mist. Het geven van een verfrissend zomer bierpakket is de juiste keuze als je op zoek bent naar een cadeau. Dit kan dus voor je collega, familielid of vriend die een echte speciaalbier liefhebber is zijn.

Verfrissend cadeau voor hem of haar

Het kan voorkomen dat je door je vakantie een verjaardag mist van vriend, collega of familielid. Door het geven van een verfrissend zomer bierpakket heb je een ideaal cadeau voor hem of haar! In het zomer bierpakket vind je bijzondere verfrissende speciaalbieren. Deze bieren zijn uitgezocht door onze experts. In de zomer zijn vooral de blonde en de witte speciaalbieren populair. Deze speciaalbieren zijn in deze periode juist populair vanwege het verfrissende karakter.

Ambachtelijk speciaalbier

Het assortiment van Bierkado.nl bestaat uit ambachtelijke speciaalbieren. Deze bieren worden gebrouwen door brouwers die met passie de speciaalbier liefhebber willen verrassen met unieke speciaalbieren. Met het geven van een zomer bierpakket zal de ontvanger worden meegenomen door de wereld van het Nederlandse ambachtelijke speciaalbier. Onder ambachtelijke speciaalbier verstaan wij de speciaalbieren die uniek zijn. Waarvan het recept is ontwikkeld op de achterkant van een bierviltje. Elke dag zijn wij bezig met zoeken naar de nieuwste, lekkerste maar bovenal unieke ambachtelijke speciaalbieren voor in het bierpakket.

Zomer bierpakket bestellen

Met het zomer bierpakket veras je iemand dus met verfrissende speciaalbieren. Bij een bierpakket zit altijd een gratis wenskaart. Door deze wenskaart kun je van je vakantieadres iemand verrassen met een speciaalbier pakket. Op deze manier mis je geen verjaardag of bijvoorbeeld een afscheid van een collega. Bestel direct je bierpakket om iemand te verrassen met een ontdekkingsreis in de wereld van speciaalbier.