Menu
Winkelwagen

Neem contact op

Vraag & Antwoord

Wilt u een bier cadeau laten bezorgen in het buitenland? Dit kan ook, stuur een mail met informatie naar info@bierkado.nl met het adres, het gekozen bier kado en de tekst en eventuele afbeelding op de wens kaart. Met deze informatie kunnen wij het pakket voor u klaarmaken en via PostNL versturen naar het bezorgadres in het buitenland.

Houd er wel rekening mee dat verzending naar het buitenland duurder is dan € 6.50 en de verzendtijd langer is.  Ook de  verzending  van het pakket naar het bezorgadres in buitenland kan worden gevolgd door middel van het tack en trace nummer.

Wilt u vanuit een ander land dan Nederland een bestelling plaatsen. Dat kan!

Vul bij de adres gegevens pagina “jouw gegevens/ wat is je adres” niet uw eigen huisadres in, maar vul het adres waar het pakket bezorgd moet worden.

Bierkado.nl is een Nederlandse georiënteerde website. Buitenlandse adressen kunnen niet verwerkt worden.

Het opgegeven email adres word gebruikt voor het opsturen van de order bevestiging van het pakket en de kosten en de track en trace van het pakket.

Als je definitief een bestelling hebt geplaatst bij Bierkado.nl is het niet mogelijk om deze zelf online te wijzigen. Voor wijzigingen van je bestelling adviseren wij om contact op te nemen met ons via email: klantenservice@bierkado.nl

Ondanks dat wij en postnl met de grootst mogelijke zorg het Bierkado bij je afleveren, kan het voorkomen dat het Bierkado beschadigd raakt. Indien dit toch is gebeurt vragen wij je contact op te nemen met klantenservice@bierkado.nl of bel naar 06-30339577

Het is mogelijk om tijdens werkdagen en op zaterdag tussen 10:00 – 17:00 je Bierkado om te halen op ons HQ: Van Meelstraat 20, 3331 KR, Zwijndrecht

Ja! Op het moment dat jouw Bierkado ons magazijn verlaat krijg je een email met een Track & Trace code om je bestelling via DHL te volgen.

https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/track-en-trace

Bierkado.nl verstuurd de pakketten via DHL.

Bekijk voor meer informatie de informatie pagina van DHL.

https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/track-en-trace

Vanwege de Corona crisis geeft DHL wel aan dat er soms vertraging ontstaat vanwege de enorme drukte.

DHL bezorgt jouw Bierkado de dag na je bestelling. Heb je op maandag voor 17:30 een bestelling geplaatst? Dan wordt het Bierkado op dinsdag bezorgd. Liever je eigen bezorgdatum kiezen? Geef jouw gewenste datum aan en wij zorgen voor de exacte bezorging. Er is geen levering op zondag. Een bestelling op zaterdag voor 17:30u word maandag of dinsdag geleverd.

Rond de feestdagen is de bezorging anders. In de link de informatie van DHL over bezorging rond de feestdagen

https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/track-en-trace

Je kunt bij Bierkado.nl  via de website betalen via iDeal, Creditcard, Paypal. 

Bij bestellingen via email kan betalen via de bovenstaande manieren en overschrijving of een Tikkie.

Onze locatie(s)

Bierkado.nl
Bierkado.nl
Van Meelstraat 10
3331 KR Zwijndrecht

KvK: 24301149
BTW-id: NL001545943B72
Telefoon
06 18 88 27 18