Kom met ons in contact

Heb je een vraag? Neem contact ons op!
Het team van Bierkado.nl staat voor je klaar en helpt je graag.

Vraag & antwoord

Als je definitief een bestelling hebt geplaatst bij Bierkado.nl is het niet mogelijk om deze direct te wijzigen. Voor wijzigingen van je bestelling adviseren wij om contact op te nemen met ons via email: klantenservice@bierkado.nl of telefoon: 06-30339577

Ondanks dat wij en postnl met de grootst mogelijke zorg het Bierkado bij je afleveren, kan het voorkomen dat het Bierkado beschadigd raakt. Indien dit toch is gebeurt vragen wij je contact op te nemen met klantenservice@bierkado.nl of bel naar 06-30339577

Het is mogelijk om tijdens werkdagen tussen 9:00 – 17:00 je Bierkado om te halen op ons HQ: Sambastraat 7, 1326 NS, Almere

Op het moment dat jouw Bierkado ons magazijn verlaat krijg je een email met een Track & Trace code om je bestelling via PostNL te volgen.

Bierkado.nl levert je Bierkado in samenwerking met PostNL.

Bierkado.nl bezorgt jouw Bierkado de werkdag na je bestelling. Heb je op maandag voor 17:00 een bestelling geplaatst? Dan wordt het Bierkado op dinsdag bezorgd. Liever je eigen bezorgdatum kiezen? Geef jouw gewenste datum aan en wij zorgen voor de exacte bezorging. Alleen de levering op maandag is anders, op maandag bezorgd postnl bij een bestelling voor zaterdag 15:00u.

Je kunt bij Bierkado.nl betalen via iDeal, Creditcard, Paypal of door middel van een overboeking.

Als je ervoor kiest om eenmalig een Bierkado voor jezelf te bestellen, dan stopt je eenmalige Bierkado-abonnement automatisch. Kies je voor een doorlopend Bierkado-abonnement, dan stopt deze op het moment dat je ervoor kiest om op te zeggen.

Het opzeggen van je Bierkado-abonnement kan vrij gemakkelijk & op elk moment via je Bierkado-account. Spijt van je opzegging? Weer aanmelden gaat net zo gemakkelijk als je opzegging.

Het flexibel Bierkado abonnement betekent dat je elke 2 maanden 5 x 2  lokale speciaalbieren toegestuurd krijgt. Deze speciaalbieren komen direct van de brouwer in jouw Bierkado. Door onze nauwe samenwerking met lokale brouwers proberen wij jou elke 2 maanden te verrassen.

Contact informatie

Adres:
Sambastraat 7
1326 NS Almere

Contact:
E info@bierkado.nl
T 06 30 33 95 77

KvK 75579596
Btw NL168732105B02


 #bierkado