Menu
Winkelwagen

Hoe het werkt

Hoe het werkt

Brouwer
Levering
Bestelling
Ontdekking
 
 

Hoe het werkt:

Een Bier kado bestellen

Het geven van een bierpakket van Bierkado.nl is de start van een ontdekkingsreis in de wereld van speciaal bier. Als je ervoor kiest om een Bierkado te geven kun je verschillende keuzes maken. Allereerst kun je kiezen tussen de prijs om vervolgens een keuze te maken tussen verschillende smaken. Van welke smaak houdt de ontvanger het meest? Blond, Tripel, IPA of een donker bier? De TIP combineert ze allemaal! Nadat je deze keuzes hebt gemaakt kun je de bestelling gemakkelijk afronden.

De bezorging van het Bierpakket

Je kunt tijdens de bestelling van het bierpakket kiezen op welke dag je het bierpakket wilt laten bezorgen. Besteld voor 18:00 op een werkdag, levering van het bierpakket de volgende dag (met uitzondering als deze dag op een nationale feestdag valt). Bierkado.nl verstuurd de pakketten via DHL, klik hier voor informatie over het bezorgen.

Wenskaart bij het Bierkado

Een wenskaart is ideaal om een persoonlijke wens door te geven aan je collega, vriend, vriendin, verre buur of de liefde van je leven. Bij elk Bier cadeau is er de mogelijkheid om jouw persoonlijke tekst en afbeelding toe te voegen.