Menu
Winkelwagen

Bierblog RSS Feed

23 aug. Website live!
0 4183
Met trots lanceren wij de nieuwe website, 23 augustus 2021! Na maanden van voorbereiding hebben wij een nieuwe website gelanceerd waarbij je nog gemakkelijker een bierkado kunt bestellen voor jezelf of voor een ander. . Bieren van de Lokale brouwer..
17 feb. Bierkado laten bezorgen in het buitenland
0 4028
Wilt u een bier cadeau laten bezorgen in het buitenland? Dit kan ook, stuur een mail met informatie naar info@bierkado.nl met het adres, het gekozen bier kado en de tekst en eventuele afbeelding op de wens kaart. Met deze informatie kunnen wij het pa..
13 dec. Een lekker Bier pakket versturen
0 4763
Een bierpakket als cadeau laten bezorgen Geef je familielied, vriend/vriendin, collega of bekende een bierpakket naar keuze cadeau. Het bierpakket wordt bezorgd in een vrolijke verpakking. Ook wordt elk bierpakket bezorgd met een gratis wenskaart. O..
13 dec. Toch nog snel een online zakelijk kerst, oudjaarsdag of nieuwjaarsborrel regelen
John 0 4189
Helaas, ook vlak voor kerst en in het nieuwe jaar weinig kans dat je als bedrijf samen het jaar afsluit en begint. De traditionele nieuwjaarsborrel of kerstborrel zal toch apart gevierd moeten worden. "Het kabinet besluit de komende twee weken of, b..
13 dec. Verstuur een bierkado voor kerst en oud en nieuw!
John 0 1921
Je komt op onze website terecht omdat je op zoek bent naar een origineel bierpakket. Helaas, door Corona is er waarschijnlijk een kleinere groep familie of vrienden om je heen tijdens de Kerstdagen. "Rutte: tanden nog even op elkaar." Nou, liever de..
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5