Menu
Winkelwagen

Over Bierkado

Hoe het begon

Op een warme zomerdag in de zomer van 2014 zat de oprichter van Bierkado.nl te genieten van een heerlijk speciaalbiertje. Hij genoot zo van dit speciaalbiertje waardoor hij online opzoek ging om een speciaal bierpakket te sturen naar zijn vrienden. Al gauw kwam die erachter dat het onmogelijk was om online een speciaal bierpakket te bestellen. Op deze zomerdag ontstond daarom het idee van Bierkado.nl. Een website waar je een ambachtelijke bierpakket kunt sturen naar je vrienden, familie, collega’s en wie je maar wilt. Op 15 april 2015, werd de start van Bierkado.nl grootst gevierd.

Ambacht maakt onze speciaalbierpakket bijzonder

We genieten van kleinschalige mooie producten die op een ambachtelijke wijze zijn gemaakt. Dit geldt ook voor alle bieren die wij in ons assortiment hebben. Daarnaast zijn het allemaal bieren met een verhaal, gebrouwen door gepassioneerde brouwers. Bierkado is een cadeau voor liefhebbers, voor Bourgondiërs, voor mensen die met niet al te veel moeite een uniek cadeau willen geven. Wij vinden ambacht en kleinschaligheid erg belangrijk. Dat zie je kortom terug in ons aanbod. Sterker nog; dat proef je!

2020 een (tijdelijke) verandering van het aanbod.

Sinds de start groeit Bierkado.nl snel in het aantal mensen die wij blij mogen maken met een pakket. Wij vinden het ook belangrijk om mensen in aanraking te brengen met alle speciaal bieren die deze wereld biedt. Echter door de Corona crisis verandert Bierkado.nl (tijdelijk) van koers. Bierkado.nl gaat zich richten op het verzorgen van heerlijke bierpakketten nu het sociale contact erg vermindert is. Wij verzorgen de een leuk bierkado of een alternatief voor de borrel aan je familie, vrienden en collega’s op gepaste afstand. Naast lokaal speciaal bier kun je nu ook pils pakketten bestellen.

 

Proost!

Het BierKado.nl Team