Een bierpakket als cadeau laten bezorgen

Geef je familielied, vriend/vriendin, collega of bekende een bierpakket naar keuze cadeau. Het bierpakket wordt bezorgd in een vrolijke verpakking. Ook wordt elk bierpakket bezorgd met een gratis wenskaart. Op de wenskaart kun je een persoonlijke boodschap achterlaten en een leuke/persoonlijke foto of afbeelding. Al onze bierpakketten zijn uniek en gevuld met de lekkerste bieren.

http://bierkado.nl/bestellen/

Door de corona maatregelen zijn we wat meer geisoleerd van bekenden in de komende feestdagen. Met een lekker Bier Kado schuif je toch een beetje aan tafel aan. "Dinsdag bleek al dat mensen met kerst maximaal drie gasten mogen ontvangen, net als nu de regel is."

De pakketten van Bierkado.nl worden door PostNL overal in Nederland bezorgd! Topdrukte bij de pakketbezorgers de komende tijd. Door de topdrukte in december 2020 kan er vertraging ontstaan bij de bezorging. Volg je pakket dan ook via de Track en Trace code en geef de verwachte aankomsttijd door aan de ontvanger.  Dit levert een glimlach op bij de ontvanger en de pakket bezorger.

https://www.postnl.nl/klantenservice/status-zending/wanneer-wordt-mijn-pakket-bezorgd/

Een pakket naar het buitenland sturen. Dat kan ook, het verzendtarief is wel hoger. Voor informatie: mail naar info@bierkado.nl

PostNL doet zijn best! "In aanloop naar de feestdagen en door de coronamaatregelen is het erg druk. Hierdoor kan je pakket langer onderweg zijn. We doen ons best om alles zo snel mogelijk te bezorgen. Sorry voor het ongemak."