Menu
Winkelwagen

Speciaalbierpakket

Bij Bierkado kun je verschillende speciaalbierpakketten bestellen. Deze pakketten met heerlijke speciaal bieren zijn in combinaties van verschillende merken en brouwerijen te bestellen. Zo kun je denken aan een lekkere combi van Hert bier en brouwerij Bluswater. Ook kun je een bierkado bestellen van één brouwer die je lekker vindt. Bestel dus snel een speciaalbierpakket voor jezelf of geef een speciaalbier pakket cadeau. Lees hieronder alle mogelijkheden die we bij Bierkado voor je hebben.

Onze merken

Bij Bierkado hebben we verschillende biermerken in ons assortiment. Zo kun je normale biertjes vinden, zoals je deze ook direct in de supermarkt kunt vinden. Wij combineren deze vervolgens met heerlijke snacks die perfect passen bij de biertjes, bijvoorbeeld een perfect verjaardagscadeau. Ook hebben we biertjes van Hert bier, maar ook de speciaal bieren van Brouwerij Durs zijn de moeite waard om te proberen. Daarnaast hebben we ook diverse specials, zoals een uniek stroopwafelbier. Maak vandaag nog jouw keuze en geniet morgen al van de lekkerste speciaal bieren.

Waarom een speciaalbier pakket cadeau?

Een gepast cadeau vinden is niet altijd even makkelijk. Dit weten wij als geen ander, vandaar dat we zijn begonnen met onze speciaalbier pakket cadeaus. Je hebt keuze uit veel verschillende soorten speciaalbierpakketten, waardoor je het juiste pakket kunt vinden voor de ontvanger. Kies je voor een vooraf ingesteld speciaalbier pakket of ga je deze zelf samenstellen? Alles is mogelijk bij Bierkado.nl

Hoe een speciaalbier pakket bestellen?

We willen het zo makkelijk mogelijk maken voor je. Het is dus eigenlijk vrij gemakkelijk om iemand blij te maken met een leuk speciaalbierpakket. Zoals hierboven benoemd kun je dus kiezen om zelf een pakket samen te stellen of een vooraf ingesteld pakket te kiezen. Daarna kun je er voor kiezen om deze op je eigen adres te laten bezorgen of naar het adres van de ontvanger. Vervolgens versturen we het en maak je zo iemand blij.

Speciaalbierpakket cadeau met persoonlijke boodschap

Een cadeau moet natuurlijk wel zo persoonlijk zijn. Ook hier hebben we bij Bierkado.nl naar gekeken. Zo kun je bij Bierkado ook kiezen voor een leuk persoonlijk bericht bij het speciaalbierpakket. Deze doen we er gratis en voor niets bij. Laat deze kans dus niet liggen en bestel vandaag nog jouw speciaalbierpakket cadeau.

Onze pakketten

De bierpakketten bij Bierkado zijn in verschillende verpakkingen te verkrijgen. Je kunt kiezen uit een houten bierkratje, of speciale luxe verpakkingen. Zo ben je er van verzekerd dat je altijd een leuk en luxe cadeau geeft aan je vrienden, familie of (zaken)relatie. Bestel dus snel een speciaal biercadeau bij Bierkado.nl!