Menu
Winkelwagen

Zakelijk

Zakelijk je Bierkado’s bestellen bij Bierkado.nl? We staan voor je klaar en nemen graag je werk uit handen. Nieuwsgierig hoe we dat doen?

Zakelijk Bierkado Bezorg service voor speciale gelegenheden zoals de Vrijmibo, pub Quiz en Kerst

Wilt u een collega een leuk bierpakket laten bezorgen met uw persoonlijke voor hem of haar? Ga dan direct naar bestellen.

Wilt u meerdere collega's bedanken, feliciteren of een online vrijdag middag borrel organiseren stuur dan een mailtje naar info@bierkado.nl. Bierkado.nl organiseert en verstuurd namens u een leuk en lekker assortiment bieren in een Bierkado verpakking. Natuurlijk is er de mogelijkheid om de gratis wenskaart te gebruiken waarop het logo van uw bedrijf word geprint. 

http://bierkado.nl/vrijmibo-n/

Bierkado Kerstpakketten

Kerst 2020. We kijken er al naar uit, en je medewerkers en collega’s hoogstwaarschijnlijk ook. Voor meer informatie over alle mogelijkheden voor kerstpakketten neem je contact op via telefoon 06-30339577 of mail naar info@bierkado.nl

Offerte op maat

Een Bierkado met alleen maar lokale speciaalbieren uit de streek waar u gevestigd bent? Of liever lokaal speciaalbier in combinatie met een wenskaart op maat? Wij bieden je een offerte die aansluit bij je behoefte, en daarnaast de prijs. Die wordt lager als je meer bij ons besteld. Betalen kan indien nodig via Credit card zodat registratie in het vendor systeem niet nodig is.

Contact met het team van Bierkado.nl

Om contact op te nemen bel je Bierkado.nl op 06-30339577 of mail naar info@bierkado.nl